Webdesign

Professionele website

Bij Beter Vindbaar Online maken wij maatwerk websites voor normale prijzen met het oog op conversie optimalisatie.

Creatief en kwaliteit

Een website moet er goed uit zien, maar bovenal makkelijk te gebruiken voor de bezoekers. Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf, wij zorgen dat je de goede indruk maakt, zodat de websitebezoekers zich vertrouwd voelen en graag met jou zaken willen doen. Onze websitemakers kunnen creatieve concepten omzetten tot perfect werkende websites in elke online omgeving. Daag ze uit met jouw ideeën, daar houden ze van!
Wij zullen je niet vervelen met technisch gebrabbel, onze snelle websites bevatten alles wat nodig is om jou en jouw bezoekers tevreden te maken en te houden.

Een website die voor (meer) omzet zorgt

Geoptimaliseerd voor zoekmachines / conversies

Door een professionele website communiceer je jouw product of dienst effectief naar de consument. Wij denken mee in het traject die de klant doorloopt op de website om zo de belangrijke contactpunten in kaart te brengen. Dit vertalen wij in een pakkende website waar de websitebezoeker wordt vervormd tot een betalende klant.

Onze websiteontwerpen zijn geoptimaliseerd voor gebruikerservaring (ook voor mobiel) en conversies. Alles waar de zoekmachine waarde aan hecht is verwerkt in onze websites. Beter Vindbaar Online helpt jouw onderneming online te groeien met meer omzet als resultaat.

Waarom wij?

Er zijn veel bedrijven die net zulke mooie websites als wij maken. Wij onderscheiden ons door een echte partner te zijn. Wij ontwikkelen de websites met SEO en de klantdoelgroep in ons achterhoofd om de meeste potentie van jullie online aanwezigheid te bereiken.

Makkelijk zelf aan te passen

Met de superhandige ‘visual builder’ kun je kleine aanpassingen makkelijk zelf doorvoeren op jouw website. Wil je een foto aanpassen, de tekst net iets anders zetten of een blog plaatsen? Met de bijgeleverde handleiding heb je binnen no-time deze veranderingen zelf doorgebracht, helemaal gratis!

Stap 1: Aftrap

Je wilt een eigen unieke tint aan je website geven. Tijdens het 1e gesprek brengen we in kaart wanneer de website voor jou een succes is. We stellen de doelstellingen op, kruipen in de huid van jouw bedrijf om feeling te krijgen met jouw product of dienst, bepalen welke functies de website over moet beschikken en hoe de website eruit komt te zien. Zo is het voor jou duidelijk wat je kunt verwachten van je nieuwe website

Stap 2: Realisatie & Revisies

Wij verwerken jouw wensen in verschillende concepten waardoor de website visueel duidelijk wordt. Op deze concepten kun je mogelijke aanpassingen doorsturen naar ons waarna wij deze weer gaan verwerken tot een complete website. Revisies zijn onbeperkt, mee zeggende dat we pas stoppen als jullie tevreden zijn met de website.

Stap 3: Lancering

Pas als jij 100% tevreden bent met de functionaliteiten en design van de website zullen we een datum bespreken waarop de website gelanceerd kan worden. Tevens bieden we hulp aan om jouw nieuwe website zo snel mogelijk succesvol en winstgevend te maken.

Professionele website?

Bij Beter Vindbaar Online maken wij maatwerk websites voor normale prijzen met het oog op conversie optimalisatie.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw nieuwe website? Vraag dan meer informatie aan over onze pakketten.

Meer informatie over onze webdesign pakketten?